Meat at work

Tijdsbesparing in combinatie met (h)eerlijke en kwalitatieve voeding

Home /  Meat at work

Meat @ Work

Meat@Work is een primeur voor de streek in en rond Aalter!
Heb basisidee ontstond uit hét probleem van zoveel jonge, met twee werkende, huisgezinnen: TIJDGEBREK!

Meat@Work wil graag bijdragen tot een stukje tijdsbesparing en dit in combinatie met (h)eerlijke en kwalitatieve voeding zoals: salades, bereidingen, fijne vleeswaren, soep, vers vlees, panklare gerechten, kazen, kruiden, brood, groeten en fruit.

Meat@Work, de naam zegt het zelf:

Meat

Initiatiefnemer en bedenker van dit concept is Leander Van Hollebeke, oudleerling van de gastronomische school "Ter Groene Poorte" en eigenaar van de kwaliteitsslagerij Leander gevestigd in Aalter, Lotenhulle.

Leander heeft een grenzeloze passie voor vlees en dit ervaart ment niet alleen inde specialiteiten van het huis, maar ook in de dagdagelijikse producten.

Alles wordt in eigen atelier tot in de fijnste details (voor)bereid, versneden en klaargemaakt voor gebruik.

@Work

Al dit lekkers is dagelijks verkrijgbaar in de winkel, maar Leander en het team van Meat@Work brengen het ook naar uw werk!

U plaatst uw bestelling thuis en wij doen de rest!

Top kwaliteit

Vlees met kwaliteit, uit een ambachtelijke slagerij, klaargemaakt met liefde voor het vak. Ovenvers brood uit een ambachtelijke bakkerij. Dagverse groenten en fruit van dé specialist in de streek.

Top Service

Uw bestelling wordt op het werk afgeleverd voor 16u00! Om het eten optimaal te kunnen transporteren wordt er gebruik gemaakt van gepersonaliseerde koeltassen die de etenswaren lekker koel houden.